Welkom bij PSP Zonwering Uw specialist in buitenzonwering

Screens

Een screen is een vlak hangende zonwering die PSP op de millimeter passend maakt. Het doek is opgeborgen in een gesloten cassette en glijdt tussen twee geleiders naar beneden. Een screen is overal toepasbaar, bijvoorbeeld voor woningen maar ook voor kantoren en gebouwen.

De afmeting van de screen bepaald het type cassette, er zijn cassettes verkrijgbaar in 7,5, 8,5, 9,5, 10,5 en 12,5 centimeter. De cassette en zij geleiders zijn onder andere gemaakt uit corrosie bestendig, poeder gelakt en geanodiseerd aluminium. De zij geleiders zijn leverbaar al naar gelang de montage mogelijkheden.

De screen kan op verschillende manieren worden bediend. Met de hand, door middel van een trekband een koord of met een slinger, dit kan zowel binnen als buiten. Ook is er elektrische bediening mogelijk,  door middel van een schakelaar of een afstandsbediening

De screens zijn standaard leverbaar in verschillende kleuren: RAL 9010 (wit), RAL 9001 (crème), RAL 7016 (antracietgrijs), RAL 5011 (donkerblauw), 6009 donkergroen of technisch zilver (zilverkleur). Ook de doeken zijn leverbaar in verschillende kleuren.

Psp zonwering werkt altijd met een lip onderaan de screen. De voordelen van de lip zijn dat er minder doorhang is op een brede variant.  Bij een standaard cassette is er altijd een kier zichtbaar tussen de kap en de onder lijst, deze is met de lip niet zichtbaar.

Alle voordelen van een screen op een rijtje:

- Screens vallen direct voor het raam.                                                            Download hier onze prijslijst
- Screens zijn onopvallend.
- Screens filteren direct invallend licht.
- Screens reguleren 80% van de warmte.
- Screens zijn geschikt bij laag staande en zijdelingse zon inval.
- Doek en de bewegende delen worden door de kast beschermd.
- Screens zijn lichtdoorlatend en geven uitzicht naar buiten.
- Screens zijn voor vrijwel elk raam (situatie) te gebruiken.


Klik HIER voor de folder over screens