Welkom bij PSP Zonwering Uw specialist in buitenzonwering

Lockscreens

Een lockscreen is een vlak hangende zonwering die PSP op de millimeter passend maakt. De lockscreen is een screen die opgesloten zit in de zij geleiders door middel van een rits. 

Dit heeft als groot voordeel dat de lockscreen wind vast is en niet wappert bij een windvlaag.Daarbij komt dat de screen insecten werend is doordat er geen opening is tussen de zij geleider en het doek.. 

De lockscreen is in 8,5, 9,5, 10,5 en 12,5 cm verkrijgbaar. Dit is afgeleid van de doorsnede van de cassettemaat. De hoogte van de screen bepaald de te kiezen cassettemaat. De maximale afmetingen zijn 5 x 3 meter of 3 x 5 meter. Wel is er een mogelijkheid de lockscreen te koppelen waardoor een maat van 7,5 meter breed tot de mogelijkheden behoort.

De screen kan op twee manieren worden bediend.
Door middel van een slinger die met de hand bediend word of elektrisch door middel van een schakelaar aan de muur of een afstandsbediening.

De cassette is in verschillende kleuren leverbaar; Ral 9010 (wit), Ral 9001(creme) Ral 7035 (grijs), Ral 7016 (antracietgrijs) en Ral 7016 (antracietgrijs structuur lak). De doeken zijn leverbaar in vele soorten kleuren.

Psp zonwering werkt altijd met een lip onderaan de screen. De voordelen van de lip zijn dat er minder doorhang is op een brede variant.  Bij een standaard cassette is er altijd een kier zichtbaar tussen de kap en de onder lijst, deze is met de lip niet zichtbaar.

Alle voordelen op een rijtje:

-Lockscreens vallen direct voor het raam
-Lockscreens zijn onopvallend
-Lockscreens filteren direct invallend licht
-Lockscreens reguleren 80% van de warmte
-Lockscreens zijn geschikt bij laag staande en zijdelingse zon inval
-Doek en bewegende delen worden door de kast beschermd
-Lockscreens zijn lichtdoorlatend en geven uitzicht naar buiten
-Lockscreens zijn voor vrijwel elk raam te gebruiken
-Lockscreens zijn in alle posities wind vast
-Lockscreens zijn insecten werend
-Lockscreens zijn in grotere screen afmetingen mogelijk
-Lockscreens kan met een verduisterend doek gebruikt worden als verduisterend screen

 

  Klik HIER voor de folder over lockscreens

Klik Hier voor de film over de Lockscreen