Welkom bij PSP Zonwering Uw specialist in buitenzonwering

Rolhor

De rolhor is een product dat PSP op de millimeter passend maakt. Geen vliegen of andere insecten meer in huis! Beveilig uw huis met exclusieve maatwerk rolhorren.

De elegante cassette, geleiders en onder lat zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium. De geleiders en de onder lat zijn voorzien van een borstel afdichting.

Standaard word de rolhor geleverd met twee handgrepen. Deze zijn verstelbaar in de onderlat zodat deze door iedereen makkelijk te bedienen is. Daarnaast is er een handig trekkoord. De handgrepen kunnen zowel aan de voorzijde als de achterzijde gemonteerd worden zodat deze zowel binnen als buiten maar ook op of in het kozijn geplaatst kan worden. De hor kan uitgevoerd worden met een veerrem, zodat hij geleidelijk omhoog gaat.

De rolhor is leverbaar in de volgende RAL kleuren: 9010 (wit) de kunststof onderdelen in wit, 9001 (creme-wit) kunststof onderdelen in creme-wit, 7016 (antracietgrijs) kunststof onderdelen in zwart, technisch zilver (zilverkleur) kunststof onderdelen in zwart.

Download hier onze prijslijst

 


Klik HIER voor de folder over rolhorren